Online uw afspraak maken?

U kunt zowel telefonisch via (013) 46 88 401, per email of via dit webformulier een afspraak met ons maken voor fysiotherapie / manuele therapie. Als u dit webformulier ingevuld naar ons verzend, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om op korte termijn een afspraak met u te maken. Onze nieuwe praktijk voor fysiotherapie in Tilburg heeft als bezoekadres: St. Oloflaan, is goed bereikbaar met openbaar vervoer, fiets en auto en is gevestigd op de begane grond (rolstoeltoegankelijk).

Een behandeling duurt circa een half uur. Tijdens de eerste afspraak wordt een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten gevormd, door u eerst te onderzoeken en vragen te stellen. Op basis daarvan kan de therapeut samen met u een behandelplan opstellen en aan de slag gaan met fysiotherapie en/of manuele therapie.

Afspraak maken?

Verwijsbrief niet nodig

Sinds 1 januari 2006 zijn fysiotherapie en manuele therapie direct toegankelijk voor u. Concreet betekent dit dat u geen verwijsbrief van uw huisarts nodig heeft om gebruik te maken van de fysiotherapeut of manueel therapeut. De situatie richting uw zorgverzekeraar blijft ongewijzigd.

Als u besluit rechtstreeks een afspraak te maken, wordt allereerst een screening uitgevoerd. Dit betekent dat wij onderzoeken/vaststellen of u bij ons aan het juiste adres bent. Zo niet, dan verwijzen we u door naar uw huisarts.