013 - 46 88 401 info@albersenvandommelen.nl

Fitness

Heeft u klachten die het bewegen bemoeilijken, is een afspraak met de fysio-, manueel therapeut snel gemaakt. Maar ook andersom kunnen de fysio-/manueel therapeuten u tijdens of na de behandelperiode adviseren/verwijzen.

Actief, fit en gezond

Fysiotherapie Albers en Van Dommelen en Zonnehof van Schakelring zijn een unieke samenwerking aangegaan om mensen, senioren, in beweging te krijgen of te houden. U kunt twee keer per week sporten voor € 17,50 per maand.

Bewegen is bij ons belangrijker dan presteren. Iedereen sport op zijn of haar eigen tempo/niveau. Persoonlijke aandacht, bewegen op maat, professionele begeleiding in een prettige omgeving staan centraal.

Onze Fitnessruimte blijft gesloten tot dinsdag 1 september ’20. In tegenstelling tot misschien andere sportgelegenheden is sporten hier tot die tijd níet mogelijk. Wij hebben meer tijd nodig om de 1,5 meter te waarborgen. Over de maanden maart t/m augustus ’20 wordt geen contributie geïncasseerd. We hopen iedereen weer gezond terug te zien in onze de fitnessruimte.

ROOSTER

Sander Maas, onze beweegagoog, heeft een mooie, nieuwe baan gevonden als ambulancechauffeur. Op woensdagochtend is het mogelijk om kennis te maken met de apparatuur en een proefles te nemen tussen 10:00 en 11:30 uur. Op alle overige tijden, de witte blokken, binnen de openingstijden van onze fysiotherapiepraktijk, is het ook mogelijk om zelfstandig, zonder begeleiding, te sporten.

Bevestigen
Hans-Jurgen Albers

Hans-Jurgen Albers

Fysio - Manueel therapeut

Paul van Dommelen

Paul van Dommelen

Fysiotherapeut - Manueel therapeut

Charlotte Brouwers

Charlotte Brouwers

Praktijkondersteuning

May Kari van Dommelen

May Kari van Dommelen

Praktijkondersteuning

May Kari van Dommelen

May Kari van Dommelen

Praktijkondersteuning

U als patiënt
staat centraal. 

 

Waarom onze praktijk

N

Ervaren specialisten

 Wij behandelen en begeleiden u bij bewegingsproblemen. 

N

Patiënt centraal

Wij stellen patiënt centraal en vergoeding door zorgverzekeraars bij een aanvullende verzekering.

N

Sporten

In onze fitnessruimte zelfstandig sporten in een kleine groep.

Contact

BEL ONS

013 468 8401

WhatsApp ONS

013 468 8401

Onze praktijk

Professor Gimbrèrelaan 20
5037 EK Tilburg