013 - 46 88 401 info@albersenvandommelen.nl
Na een aantal jaar in een ander werkveld te hebben gewerkt is Geert in 2018 gestart met omscholen tot fysiotherapeut. In 2023 studeerde hij af aan de Hogeschool Utrecht. Zijn specialisatie is voornamelijk gericht op het behandelen van sportgerelateerde blessures. Daarnaast heeft Geert ervaring met knie-, rug- en schouderklachten. Met ruim 10 jaar ervaring in de wedstrijdsport van wielrennen, mountainbike en hardlopen kunt u profiteren van zijn expertise.
 
In 2023 heeft hij de opleiding; Dynamische Fietspositie: Preventie door de fysiotherapeut van wielrenblessure afgerond aan SOMT University Fysiotherapie. Hierna is hij gestart met het uitvoeren van bikefitting voor fietsers. Geert heeft ervaring in het begeleiden en coachen van wielrenners en hardlopers. Bijvoorbeeld bij het doel een Tilburg Ten Miles uitlopen of een prestatie verbeteren.
 
Ervaring: runners knee, jumpers knee, meniscectomie, voorste kruisband revalidatie, schouderklachten, lage rugklachten, totale knie- en heupprothese, medical taping en inspanningsfysiologie/ trainingsleer.