013 - 46 88 401 info@albersenvandommelen.nl

Overige klachten


Tintelingen in vingers / hand

In 95% van de gevallen worden tintelingen in uw hand of vingers veroorzaakt door een beknelling van zenuwweefsel. De fysiotherapeut kan tijdens de behandeling de precieze plaats van de beknelling van het zenuwweefsel vinden.

Tenniselleboog
Klachten bij een tenniselleboog zijn pijn aan de buitenzijde van de elleboog. Vaak worden deze klachten verergerd bij het knijpen van de hand. Hierbij zien we vaak dat de onderarmspieren erg hard zijn. Middels therapie is dit eenvoudig en snel te verhelpen.

Whiplash
Whiplash-klachten of klachten na een aanrijding of soortgelijk.
De spieren krijgen tijdens een ongeval een enorme klap te verwerken, er treedt een overbelasting van de spieren op. Het herstel van whiplash of soortgelijke klachten vindt in de meeste gevallen plaats binnen de eerste 6 maanden na het ongeval. Daarom adviseren wij na een aanrijding niet te lang te wachten om een afspraak met ons te maken. Indien na 2 weken de klachten nog aanwezig zijn en er is bijvoorbeeld middels een mri-scan uitgesloten dat er sprake is van een breuk, is fysiotherapie en/of manuele therapie een goede indicatie voor uw klachten.

Overige
• Begeleiding van COPD-patiënten
• Begeleiding van hartpatiënten
• Revalidatie na operatie (heup, knie, botbreuken)