013 - 46 88 401 info@albersenvandommelen.nl

Fitness

Heeft u klachten die het bewegen bemoeilijken, is een afspraak met de fysio-, manueel therapeut snel gemaakt. Maar ook andersom kunnen de fysio-/manueel therapeuten u tijdens of na de behandelperiode adviseren/verwijzen.

Actief, fit en gezond

Fysiotherapie Albers en Van Dommelen en Zonnehof van Schakelring zijn een unieke samenwerking aangegaan om mensen, senioren, in beweging te krijgen of te houden. U kunt twee keer per week sporten voor € 17,50 per maand.

Bewegen is bij ons belangrijker dan presteren. Iedereen sport op zijn of haar eigen tempo/niveau. Persoonlijke aandacht, bewegen op maat, professionele begeleiding in een prettige omgeving staan centraal.

Onze Fitnessruimte is gesloten tot 1 juni ’20 op basis van de getroffen maatregelen door de overheid om verdere verspreiding het Corona virus tegen te gaan. Over de maanden maart, april en mei ’20 wordt geen contributie geïncasseerd. We hopen na 1 juni de fitnessruimte weer te mogen openen.

ROOSTER

Sander Maas, onze beweegagoog, heeft een mooie, nieuwe baan gevonden als ambulancechauffeur. Op woensdagochtend is het mogelijk om kennis te maken met de apparatuur en een proefles te nemen tussen 10:00 en 11:30 uur. Op alle overige tijden, de witte blokken, binnen de openingstijden van onze fysiotherapiepraktijk, is het ook mogelijk om zelfstandig, zonder begeleiding, te sporten.

U als patiënt
staat centraal. 

 

Waarom onze praktijk

N

Ervaren specialisten

 Wij behandelen en begeleiden u bij bewegingsproblemen. 

N

Geen wachttijden

Geen wachtlijst en vergoed door zorgverzekeraars.

N

Sporten met begeleiding

Op een vertrouwde en persoonlijke manier sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut.
Samen werken voor een gezond lijf.

Contact

BEL ONS

013 468 8401

Onze praktijk

Professor Gimbrèrelaan 20
5037 EK Tilburg