013 - 46 88 401 info@albersenvandommelen.nl

Fitness

Heeft u klachten die het bewegen bemoeilijken, is een afspraak met de fysio-, manueel therapeut snel gemaakt. Maar ook andersom kunnen de fysio-/manueel therapeuten u tijdens of na de behandelperiode adviseren/verwijzen naar de Beweeginstucteur Sander Maas.

Actief, fit en gezond

Fysiotherapie Albers en Van Dommelen en Zonnehof van Schakelring zijn een unieke samenwerking aangegaan om mensen, senioren, in beweging te krijgen of te houden. Onder professionele begeleiding van sportinstructeur Sander Maas kunt u twee keer per week sporten voor € 17,50 per maand.

Bewegen is bij ons belangrijker dan presteren. Iedereen sport op zijn of haar eigen tempo/niveau. Persoonlijke aandacht, bewegen op maat, professionele begeleiding in een prettige omgeving staan centraal.

ROOSTER


Sander Maas, beweegagoog, biedt begeleiding tijdens het sporten binnen onze praktijk voor fysiotherapie. Maandag tot en met vrijdag is hij aanwezig van 9:30 – 11:30 uur.  Ook als u zich wilt aanmelden, een gratis proefles wilt of advies nodig heeft, kunt u op deze tijden binnenkomen. Op alle overige tijden, de witte blokken, binnen de openingstijden van onze fysiotherapiepraktijk, is het ook mogelijk om zelfstandig, zonder begeleiding, te sporten.

U als patiënt
staat centraal. 

 

Waarom onze praktijk

N

Ervaren specialisten

 Wij behandelen en begeleiden u bij bewegingsproblemen. 

N

Geen wachttijden

Geen wachtlijst en vergoed door zorgverzekeraars.

N

Sporten met begeleiding

Op een vertrouwde en persoonlijke manier sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut.
Samen werken voor een gezond lijf.

Contact

BEL ONS

013 468 8401

E-mail

info@albersvandommelen.nl

Onze praktijk

Professor Gimbrèrelaan 20
5037 EK Tilburg

Neem contact met ons op