013 - 46 88 401 info@albersenvandommelen.nl

Over ons

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We streven ernaar om u de beste zorg te leveren en om die reden zijn al onze fysiotherapeuten gespecialiseerd in bepaalde blessures,  ziekten  en- of  klachten.

Expert, doelmatig, modern en vakbekwaam

Onze praktijk is de plek waar alles voor uw gezondheid samen komt. Vanuit een optimale samenwerking tussen de specialisten en u zelf gaan we werken aan uw gezondheid. Samen gaan we ervoor zorgen dat er een goede basis ligt voor een gezond leven waarin u zich fit, energiek, pijnvrij en gelukkig voelt.

Wie zijn wij

Wij zijn trots op ons team. Samen zorgen wij voor u. Klik op de foto voor meer informatie over de betreffende collega. 

Hans-Jurgen Albers

Hans-Jurgen Albers

Fysio - Manueel therapeut

Paul van Dommelen

Paul van Dommelen

Fysiotherapeut - Manueel therapeut

Charlotte Brouwers

Charlotte Brouwers

Praktijkondersteuning

May Kari van Dommelen

May Kari van Dommelen

Praktijkondersteuning

U als patiënt
staat centraal. 

 

Waarom onze praktijk

N

Ervaren specialisten

 Wij behandelen en begeleiden u bij bewegingsproblemen. 

N

Patiënt centraal

Wij stellen patiënt centraal en vergoeding door zorgverzekeraars bij een aanvullende verzekering.

N

Sporten

In onze fitnessruimte zelfstandig sporten individueel of in kleine groepen.

Onze visie

Vanuit de beroepsorganisaties KNGF en NVMT wordt een actief beleid gevoerd om continu de kwaliteit van fysio- en manuele therapie verder te verhogen. Wie aan alle kwaliteitseisen voldoet en werkt volgens de richtlijnen wordt toegelaten tot het kwaliteitsregister. Onze praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie voldoet ruimschoots aan deze kwaliteitsnormen en staat in het kwaliteitsregister ingeschreven. En wij gaan verder.
Kiest u voor fysiotherapie of manuele therapie bij Albers en Van Dommelen, wordt u behandeld volgens de laatste inzichten op het vakgebied van fysiotherapie en manuele therapie. Wij streven naar kwaliteit en resultaat, waarbij we u als patiënt centraal stellen. Gerichte inzet van fysiotherapie en/of manuele therapie die leidt tot het verbeteren van de kwaliteit van het leven.

Actief, fit en gezond

Fysiotherapie Albers en Van Dommelen en Zonnehof van Schakelring zijn een unieke samenwerking aangegaan om mensen, senioren, in beweging te krijgen of te houden.  U kunt twee keer per week sporten voor € 20,00 per maand.

Contact

BEL ONS

013 468 8401

WhatsApp ONS

013 468 8401

Onze praktijk

Professor Gimbrèrelaan 20
5037 EK Tilburg